Se alle tilbudene her:

15 visninger0 kommentarer

1. Shape necklace


Dette smykket er moderne og minimalistisk, men inspirert av det klassiske. Shape smykke er gullbelagt 925 sølv. Lengde 44 eksklusive pendant.

Pris 599,-


2. Zirconia ring


Denne nydelige ring med zirkonia løfter ethvert antrekk, finnes i både sølv og gull.

Pris 399,-


3. Flat snake


Et delikat, flatt smykke som gir deg en eksklusiv følelse. Det henger nydelig inntil huden og er perfekt både alene eller stacket med andre smykker.

Pris 899,-


4. Smooth ring


Smooth ring er høstens nyhet og must have. Den kan justeres slik at den passer alle og er dermed den perfekte gave.

Pris 449,-


5. Cloudy pearl necklace


Halskjede av ferskvannsperler som er like klassisk som det er trendy. Dette er smykket er like fint å gi til bestemor som til den kuleste venninnen.

Pris 899,-


6. Knot hoops


Knot hoops er vår bestselger og mest populære øredobb.

Pris 599,-


7. Colour crush


18 kt gullbelagt 925 sølv, detaljert med glassperler. Nydelig å mikse sammen med andre favoritter, om det er perler eller chunky gullarmbånd. Den perfekte venninnegave.

Pris 299,-


8. Cuban chain bracelet


Chunky og edgy, dette er det perfekte armbåndet til enhver anledning. Bruk det alene eller stack det sammen med dine andre favoritter.

Pris 799,-


9. Lava ear cuff


Ear cuff med en hamret overflate som gjør den både rå og sofistikert. Finnes i large og pertite. Perfekt som venninne- eller vertinnegave.

Pris 249,-


10. Zirkonia hoops


Zirkonia er denne vinterens must have og disse små hoopsene er det perfekte valget. Lekre og diskret, helt perfekte både til nyttårskjolen og pysjamasen dagen etter.

Pris 399,-


12 visninger0 kommentarer

Nå kan du sette sammen charm og lenke akkurat slik du selv ønsker. Vi har lagt ut en rekke ulike charms til 89,- og 129,- som kan brukes alene eller sammen. De passer både til vår korte og vår lange figaro (46 og 56 cm), eller om du vil ha en litt mer diskret lenke så har vi lagt ut en tynn box chain til kun 149,-. Hva er din favorittcharm?


På bildet er det brukt tynn box chain, ferskvannsperle og månecharm.


Stjernecharm på tynn box chain og verdens søteste hundepotecharm på lang figarolenke.

12 visninger0 kommentarer